שאיבת שומן בבטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

28/09/2010 | 12:45 | מאת: זיוה

דוקטור שלום, רציתי לדעת או לקבל מידע על שאיבת שומן בבטן , האם יש תופעות לוואי או צלקות שיכולות להישאר לאחר הניתוח ? אני 1.68 ושוקלת 92 קילו רוב השומן אצלי הינו בבטן ובירכיים זאת הסיבה שאני מתעניינת בלעשות שאיבת שומן בבטן , אודה לעזרתך

שלום זיוה, שאיבת שומן הנה פעולה המתאימה למטופלים בעלי משקל גוף תקין או בעודף (אינה טיפול בהשמנת יתר), להם ריכוזי שומן ממוקדים. אלו יהנו במיוחד מתוצאות הפעולה הזו. מדובר בצלקות קטנטנות אשר לרוב מוסתרות תחת ההלבשה התחתונה. לרוב תופעות הלואי יכללו רגישות מקומית ושטפי דם קלים באזור הפעולה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן