יש לי חזה גדול ואני זכאית

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

17/05/2011 | 11:41 | מאת: דנית

להקטנה חינם.האם הסיכוי להצלחה והסיכון פחותים בגלל שזה חינם ולא פרטי?

שלום דנית, כאשר קיימת אינדיקציה רפואית להקטנת חזה ניתן לקבל טופס 17 לניתוח במסגרת בית חולים ציבורי. היתרון הנו סוגיית המחיר. החסרון הנו שלעיתים יש צורך להמתין זמן רב לתור לניתוח, ולא ניתן לדעת מראש מה זהות המנתחים. באם אין לך העדפה למנתח או תאריך מסויימים, אני ממליצה לבצע את הניתוח בבית החולים מתוך היתרונות שצויינו. הקפידי להפגש עם צוות המנתחים של המחלקה, וקבלי את המידע המפורט באשר לניתוח, מהלכו, תהליך ההחלמה וסבוכים פוטנציאלים. במסגרת מכבי ההסדר שונה במקצת, תוכלי לקבל מידע באשר לחלופות השונות דרך שרות לקוחות או אסותא.בהצלחה!

18/05/2011 | 02:04 | מאת: דנית

התייחסותך לסוגיית המנתחים בבית חולים:יש לי -כמנותחת חינם -אפשרות בחירה ברופא המנתח? ואם לא -קיים סיכון שאיני מקבלת מנתח מנוסה ואני בסיכון מבחינת הצלחת הניתוח?

14/06/2011 | 19:44 | מאת: היי דנית

לא ציינת באיזו קופה את חברה... הסבר כללי... הזכאות למימון ניתוח פלסטי במסגרת הסל מאפשרת לך להפעיל את הביטוח המשלים + השתתפות עצמית קטנה ולעבור את הניתוח במסגרת פרטית... שאת שוטת במצב. כמעט כל ניתוח שאת צריכה לעבור ואושר ע"י הקופה, את יכולה להפעיל את הביטוח המשלים ולעבור אותו במסרת פרטית... הסבר: נניח שאת צריכה לעבור ניתוח להוצאת כיס מרה את יכולה לעבור את הניתוח במסגרת בית חולים ציבורי להמתין עד לתור המיוחד (לפי קדימות רפואית) ולא לדעת מי ינתח אותך או לפנות לביטוח המשלים (בכללית זהב/פרטיניום, במכבי מגן זהב/ מגן כסף... וכן אלה ביתר הקופות) ולבקש אישור ניתוח בפרטי ההשתתפות שלך מתחילה בדרך כלל 1000 - 1500 שקל ותעלה עם הוספת 'אקסטרות' לדוגמא: מרדים פרטי, רופא מומחה פרטי ועוד... ניתוחים פלסטיים שנמצאים מוצדקים למימון ע"י סל הבריאות דינם כמו כל ניתוח אחר ואת יכולה להפעיל את הביטוח המשלים. חשוב לציין שלפעמים זה שווה להוסיף כסף ואז להבטיח מי הרופא שינתח אותך ולהגדיל סיכויים להצלחה. ניתוח פלסטיים הם חיצונים והתוצאה תהיה אשר תהיה תלך לפניך לכל מקום. הניתוח האחרון שעברתי (מתיחת בטן) היה מאוד מוצלח למרות שנעשה בציבורי יחד עם זאת מאוד חשוב לציין שאני עברתי את הניתוח ע"י מנתחת משכמה ומעלה... (ד"ר טלי פרידמן) ולאומת זאת לפני הרבה שנים שעדין לא היו ביטוחים משלימים עברתי ניתוח חזה אצל רופא אחר שעד היום אני מתמודדת עם התוצאה... צריכה ניתוח תיקון מאוד מורכב. בהצלחה בכל דרך שתבחרי. נורית.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן