יש לי חזה גדול,בטן שמנה ובירכיים שני

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

17/05/2011 | 11:38 | מאת: גלי

גושי שומן ושאר הגוף די רזה.האם ניתן לשאוב את כל השומנים האלה?והאם ניתן בהרדמה לטפל בכל האזורים יחד?

שלום גלי. באם מדובר במצבורי שומן גדולים, הדרך הנכונה להפחיתם הנה באמצעות דיאטה.מצבורי מוגבלים במטופל בעל משקל גוף תקין ניתן להפחית באמצעות שאיבת שומן. מקובל לשאוב לא יותר מחמישה ליטרים בפעם אחת ולרוב אפילו פחות. זכרי, אין כמו דיאטה מבחינת פוטנציאל הירידה במשקל. שאיבת שומן מיועדת לצורך עיצוב ולא כחלופה לירידה במשקל...

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן