צלקת מניות מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

14/05/2011 | 05:48 | מאת: דורון

שלום רב לפני כחצי שנה עברתי ניתוח מתיחת בטן התוצאות נחמדות אבל הצלקת לא יפה! האם מותר/ניתן לעשות קעקוע על הצלקת- ואם כן כמה זמן לאחר הניתוח(עבר חצי שנה) תודה

דורון שלום, הצלקת הניתוחית הנה חלק חשוב מהתוצאה הניתוחית. משום שצלקת הנה הריפוי הנורמאלי של העור יש לעקוב אחריה בדקדקנות ולסייע לה להחלים בצורה אופטימלית. אתה מציין שחלפה חצי שנה בלבד מהניתוח. צלקת מגיעה לבשלות תוך שנה-שנתיים ולכן עדין ניתן לטפל בה אם גדולה, אדומה ומורמת. אני ממליצה לך להגיע לבדיקת אצל המנתח אשר ישקול התערבות טיפולית אם יש צורך. ניתן להזריק סטרואידים אם גדולה ואדומה או לטפל ביריעות סיליקון מספר חודשים... בכל מקרה, כעבור שנה היא צפויה להתבהר ורק אז הייתי ממליצה לשקול לטשטשה באמצעות קעקוע.

14/05/2011 | 14:48 | מאת: דורון

בהצלחה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן