האם אפשר לבצע שאיבת שומן מהבטן כשיש לי שרירן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

06/05/2011 | 15:43 | מאת: דבורה

יש לי שרירן 4.5 ס"מ ובטן נפוחה גם בגלל היותי שמנה באיזור זה וגם גיל המעבר הפסקת מחזור וחוסר פעילות. האם עלי לחכות להצטמקות השרירן בעיקבות הירידה ההורמונלית. או אפשרי לא לחכות. ומה המחיר לשאיבת שומן ומתיחת הבטן באופן כללי כמה זמן ריפוי וחזרה לפעילות יום יומית רגילה. תודה

06/05/2011 | 15:49 | מאת: דבורה

אני גם אנמית בגלל השרירן האם זה יגביל את האפשרויות המתיחה ושאיבה.

דבורה, ניתן לבצע מנתיחת בטן בצורה ייחודית עם מינימום אבדן דם.

שלום דבורה, באם קיים בלט של דופן הבטן עקב שומן תוך בטני או סיבות אחרות שמקורן בחלל הבטן (זהו שומן שלא ניתן להסירו בניתוח), זה אינו מצב אידאלי למתיחת בטן. אולם נשמע מדבריך שקיימים מצבורי שומן עקשניים בדופן הבטן, ובהם בהחלט ניתן לטפל באמצעות שאיבת שומן או שילוב בין שאיבה למתיחה. מאידך, בהתאם למימדי גופך, כך ממצא תוך בטני בקוטר שציינת עשוי להיות בעל משמעות או אולי חסר משמעות אל מול עודפי העור הקיימים. ניתן דרך אגב לשלב בין ניתוח אלקטיבי ברחם לבין מתיחת הבטן, במידה ורופא הנשים שלך ממליץ.ההחלמה ממתיחת בטן הנה בין שבוע לשבועים. אני ממליצה שתגיעי לייעוץ שיכלול בדיקה של בטנך כך שאוכל לתת לך תשובה המדוייקת למצבך, להתראות, ד"ר פרידמן 050-7755393

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן