מחיר ניתוח שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

24/09/2010 | 18:19 | מאת: רני

שלום , רציתי לדעת מהו המחיר לניתוח שאיבת שומן ? הנני סובל מעודף משקל ומשומן בטני בעיקר ואני שוקל לעשות ניתוח מסוג זה , אשמח לדעת האם יש תופעות לוואי או צלקות שנשארות אחרי ניתוח שאיבת שומן ?תודה, רני.

שלום רני, המחיר של השאיבה משתנה משום שמושפע מפרמטרים כמו מספר האזורים,נפח השאיבה המתוכנן, משך הזמן הכולל, סוג המכשיר בו משתמשים ועלות חדר הניתוח. בכל מקרה, זוהי פעולה המתאימה לאנשים להם מצבורי שומן לא פרופורציונאלים, ואינה פתרון לעודף משקל. פעולה זו אינה תחליף לדיאטה אלא מיועדת לעיצוב הקימורים. הצלקות באורך 3 מ"מ ולא משמעותיות.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן