שאיבת שומן מכול חלקי הגוף

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

30/04/2011 | 23:55 | מאת: חיים יהודה

אם שאבו לי שומן אז איפה ששאבו לי לא יגדל עוד שומן במקום השאיבה ?

שלום חיים, שאיבת השומן אמורה לשפר פרופורציות באזור ספציפי. בניתוח שאיבת שומן מפחיתים את מספר תאי השומן באזור מסויים, אולם התאים שנשארו יכולים לאגור בתוכם שומן נוסף אם תשמין, בדומה לאזורים אחרים בגוף. המטרה בהשארת שומן תחת העור באזור השאיבה הנה למנוע שקעים עתידיים על פני העור, העלולים להופיע כתוצאה מהשאיבה. כאמור, שומן זה יכול לגדול בנפחו אם תשמין.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן