מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

20/04/2011 | 22:22 | מאת: אלמונית

האם משהו יודע כיצד או למי לפנות בקופ"ח כללית כדי לקבל ניתוח על חשבון הקופה? בת 40 לאחר 3 קיסריים, הריון אחד עם תאומים, סובלת מפריצת דיסק צווארי, וכן עמ"ש מתני, לכן לא יכולה לבצע פעילות גופנית. הבטן נשארה בולטת ונפולה מאוד, פשוט דוחהץ

שלום לך, ההליך בקופת חולים כללית הנו להגיש לרופא המשפחה ודרכו לרופא המחוזי חוות דעת של כירורג פלסטי הממליץ על ניתוח להסרת עודפי עור. הקופה תאשר רק במקרים בהם עודפי העור הללו יגרמו לבעיות רפואיות, כמו למשל דלקות עוריות, המתועדות בצורה כלשהי. מנסיוני, הקופה אינה מאשרת ניתוחים להסרת עודפי עור שנגרמו עקב לידות. הסכוי לאישור עולה באם היתה ירידה נכרת במשקל אשר הובילה לבעיה זו, וגם אז לא מדובר באינדיקציה אסתטית אלא רפואית בלבד.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן