דחווווף לי... שאיבת שומן מהסנטר!

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

19/04/2011 | 02:51 | מאת: אורית

אבקש בעצם לדעת פרטים די מפורטים על ניתוח שאיבת שומן מהסנטר.. (ואיפה יש כזה ניתוח באיזור חיפה).. האם ההרדמה מקומית? כמה זמן החלמה והאם המקום צריך חבישה? אחרי כמה ימים ניתן לחזור לעבודה ולשגרה? איך זה נעשה? האם יש גם מתיחה לצדדים של העור? נשארות צלקות? ואיפה?!.. עלות משוערת? המון תודה מראש על התשובה - הדבר מאוד מפריע לי בחיים ובכל ההתנהלות היום-יומית!!

שלום אורית, לא אוכל לצייד אותך בשמות ספציפיים אולם ישנם מנתחים פלסטיים מצויינים באזור חיפה. שאיבת שומן בצואר הנה פעולה פשוטה וקצרה, יכולה להתבצע בהרדמה מקומית, צריך ללבוש חגורה מיוחדת בהמשך לזמן קצר, וכעקרון ניתן לחזורלעבודה משרדית ממש לאחר הפעולה (עם החגורה..) כשתגיעי לייעוץ מקדים יעריך המנתח את איכות עור הצואר וכמות השומן, וימליץ בפניך על הטיפול המתאים. חג שמח ובהצלחה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן