שאיבת שומן בהרדמה מקומית ללא ניתוח?

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

12/04/2011 | 15:51 | מאת: רונית

שלום רב! יש מקומות שמציעים את שאיבת השומן ללא ניתוח ובהרדמה מקומית . האם ישנן תוצאות טובות? אני מתעניינת שאיבה מהסוג הזה בירכיים הפנימיות והמתניים. תודה מראש וחג שמח רונית

שלום רונית, שאיבת שומן הנה פר הגדרה טיפול ניתוחי. ניתן לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית או כללית, בהתאם למספר גורמים, בהם כמות השומן שרוצים לשאוב, רצון המטופל ועוד.... באשר למנתח, המלצתי הנה לבדוק אודותיו באתר של האגוד לכירורגיה פלסטית. חג שמח

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן