ניתוח מתיחת בטן היקפית לאחר 100 קילו פחות

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

03/08/2020 | 12:55 | מאת: NOT_FOUND

האם ניתוח מתיחת בטן היקפית משפיע על העור הרפוי בירכיים הפנימיות? אושר ניתוח אחד על חשבון הקופה לאחר ניתוח הרזיה שבו השלתי 100 קילו אך העור במצב מזעזע במיוחד בירכיים. האם ניתן לבקש דרך מסויימת של ניתוח המתיחה שבו כן יהיה מעט שיפור לירכיים? תודה רבה. נ.ב בת 27 ולאחר שני לידות.

היי, ישנו סוג ניתוח שמטפל בהסרת עודפי עור ביריכיים הפנימיות, ניתוח מתיחת בטן לא ישפיע על העור העודף ביריכיים. את מוזמנת להשאיר מספר טלפון ונחזור אליך עם פרטים נוספים. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן