מיני מתיחת בטן עליונה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

10/07/2020 | 04:23 | מאת: מירי

שלום רציתי לדעת האם יש ניסיון מספק בארץ בתחום מיני מתיחת בטן עליונה? כמו כן מה האפשרויות לביצוע ניתוח מסוג זה ומהם הסיכונים אשמח להבהרה גם לגבי סוגי החתכים האפשריים בניתוח מעין זה בו חש עודפי עור בלבד ללא זומן עודף בחלק העליון של הבטן בלבד ולא נדרשת פעולה להידוק שרירי הבטן תודה מראש

היי מירי , את מוזמנת להיכנס לאתר שלי לראות הסבר מפורט ותמונות, במידה ותרצי את מוזמנת לקבוע פגישת ייעוץ אצלי במרפאה. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן