מעוניינת בשאיבת שומן יריכיים חיצוניות

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

06/07/2020 | 15:21 | מאת: נרום

אני מאוד רוצב לעשות שאיבה מהיריכיים החיצוניות שלי הם מאוד בולטות. השאלה שלי אם מספיק שאיבת שומן או גם מתיחה? חייבת לציין שאני ביררתי אצל 4 רופאים מוכרים. 2 אמרו שאיבה ו2 אמרו שאיבה ומתיחה. איך אני אמורה לדעת מה לעשות ולצאת עם התוצאה הטובה ביותר?? והאם הצלוליטיס שיש לי היום לפני הניתוח יחמיר עם שאיבה. ובמידה ועושים מתיחה זה עוזר לצלוליטיס להעלם?

היי נרום, כל מקרה הוא לגופו.. את מוזמנת ליצור קשר עם המרפאה ולהגיע לייעוץ, על מנת שאוכל לבחון ולייעץ בהתאם. בהצלחה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן