צרידות ופגיעה בשפתיים אחרי בודי טייס סנטר

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

16/01/2020 | 16:41 | מאת: ענת

לפני כשלושה שבווות עברתי בודי טייס לסנטר כפול. יש לי בצקות שגורמות לי להישמע צרודה והשפה התחתונה שלי נפלה. הרופא טוען שזה כתוצאה מכלי דם ושזה ישתפר עם הזמן. האם זה נכון?, תוך כמה זמן אני אמורה לראות שינוי ושיפור? תודה למשיבים

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן