שאיבת שומן מהירכיים והישבן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

01/12/2019 | 22:18 | מאת: מיכאלה

היי, אני מעוניינת לבצע שאיבת שומן מהירכיים החיצוניות והישבן. עברתי לפני כ 8 שנים שאיבת שומן מהירכיים החיצוניות (בודיטייט) בהצלחה חלקית. כיום אני מעוניינת לעבור שאיבה שוב באותו איזור. 1. האם ניתן לבצע שאיבה שוב מאותו איזור? 2. האם לשיטת הבודיטייט יתרונות משמעותיים בכיווץ העור על פני שיטות שאיבה אחרות?

הי מיכאלה, 1. ניתן לבצע שאיבת שומן מאותו איזור 2. בודיטייט, למה כוונתך האם למכשור או ניתוח? את מוזמנת להשאיר מספר טלפון ונחזור אליך עם המידע הרלוונטי

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן