שקעים אחרי שאיבת שומן ומתיחה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

18/07/2019 | 14:39 | מאת: חנה

שלום, עשיתי ניתוח לפני שנה ושלושה חודשים, ונוצרו לי מספר שקעים לאחר שאיבת שומן ומתיחה בירכיים. האם יש בעיה לתקן זאת? שמעתי על הזרקות שומן עצמי, האם הם יעזרו לשפר את המצב? האם מסובך לעשות הזרקות שומן או שזה משהו שנעשה הרבה בתיקונים

במהלך ניתוח מתקן בירכיים ניתן לבצע הזרקת שומן. להליך הזה מספר חסרונות, למשל שקליטת השומן באזור ההזרקה הנה חלקית ולעיתים יהיה צורך לחזור על הפעולה מספר פעמיםעל מנת להשיג תוצאה מדוייקת

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן