האם את מתמחה גם בניתוחי פנים, מיניליפט וכו'

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

21/05/2019 | 17:37 | מאת: אדית

הייתי אצלך לפני שנים לצורך הזרקות [תחת שם אחר] ותמיד הוקרתי את טיפולך. לצערי, עזבת את התחום.. אני מבינה שעיקר עיסוקך כיום הינו בשאיבת שומן, הרמת בט וכו'. האם את מומחית גם בניתוחי פנים? מה זמן ההחלמה ומה סדר גודל עלות לכך? למיניליפט?.

שלום לך מטופלת יקרה, ראשית אשמח לראותך שוב במרפאתנו. לאחר בדיקה מחודשת של מבנה פנים והגדרת שאיפותייך האסתטיות, נחליט יחד האם את מעוניינית בהמשך עיצוב הפנים בהזרקות או באמצעות ניתוח הרמת פנים. אני מעצבת פנים באמצעות ניתוח הרמת פנים ומתיחת צוואר. דר מוני פרידמן מוביל את תחום טיפולי הלייזר ועיצוב פנים בהזרקות וחוטים במרפאתו, ואין לי ספק שתוקירי את מקצועיותו במידה ותבחרי בטיפול לא ניתוחי. נשמח לראותך ברוב.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן