שאיבת שומן ההבדל בין השיטות

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/05/2019 | 11:07 | מאת: דפנה

שלום רב אשמח לקבל מידע על ההבדלים בשאיבת שומן... בודי טייט Vaser לייזר מה ההבדל ביניהם? מה יעיל יותר? האם ניתן לשאוב שומן מכמה איזורים בפעם אחת? האם ניתן להזריק חזרה את השומן באיזורים רצויים כמו מילוי קמטים? תודההה רבהההה

דפנה שלום, קיימים הבדלים בין הטכנולוגיות השונות אולם יש להדגיש שהצלחת הפעולה עצמה תלוי קודם כל במנתח. איכות השומן הגבוהה ביותר תהא באמצעות שמוש במכיר שאיבת שומן רגיל או ה VASER , שם רוב תאי השומן נשמרים שלמים. מיכשור אחר אשר מחמם את השומן למעשה מזיק לתאי השומן כחלק מההליך הניתוחי. באשר למילוי קמטים, החומר הטוב ביותר למילוי קמטים הנו חומצה היאלורונית ופחות שומן. שומן עצמי בעיקר יעיל למילוי נפחים ופחות מתאים לקמטים שטחיים בפנים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן