סיכון לפתיחת תפרים לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

29/03/2019 | 23:01 | מאת: אורית

דוקטור שלום, אני חודש ושבועיים (כמעט) לאחר מתיחת בטן, כולל תיקון בקע ודיאסטזיס. בבית יש בני משפחה שחולים בדלקת ריאות עם שיעול חמור. אם גם אתחיל להשתעל בצורה חמורה האם השרירים שנתפרו יכולים להיפרד?

היי אורית, עבר זמן ממושך אחי הניתוח והסיכוי לפתיחת תפרים עקב שעול פתאומי הנו קטן מאוד. בריאות לכל בני ביתך (:

הי אורית, תאורטית אם תתחילי להשתעל, שעול חוזר ועוצמתי, קיים סכון של פתיחת הפליקציה. כל זאת אם אנו נמצאים בתקופה הסמוכה לניתוח. קיימים גם גורמים נוספים אשר משפעים כמובן על הסכון בפתיחת תפירת השרירים, כמו איכות הרקמות, מבנה הגוף ואיכות התפירה. שתהיי בריאה !

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן