בטן תחתונה נפוחה לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/03/2019 | 13:47 | מאת: דנה

דוקטור שלום! אני היום ה-12 לאחר ניתוח מתיחת הבטן. בעלת מבנה רזה, עם מעט שומן. לאחר הניתוח, הבטן התחתונה נראית נפוחה וקשה, דומה לגלגל הצלה שנצמד, מהמותן למותן. גם יש לי רושם כי העניין מחמיר בגלל חגורת הבטן דווקא שאורכה לא יכולה לכסות את כל הבטן. במילים אחרות, מראה עצוב ומתסכל... אציין שזאת לא נפיחות גדולה מדי אבל קבועה ומכוערת... האם יש סיבה לדאגה? בתודה מראש

הי דנה, את נמצאת זמן קצר מאוד מהניתוח. אני מציעה שתפני לבדיקת המנתח בהקדם האפשרי על מנת שיבדוק האם זו החלמה תקינה או האם קיימת בעיה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן