מתיחת בטן היקפית והרמת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

07/01/2019 | 17:48 | מאת: עדי

שלום עברתי לפני חודש ניתוח מתיחת בטן היקפית והרמת חזה לאחר ניתוח שרוול . עדיין יש לי בצקות ועדיין יש לי כאבים האם זה תקין? הכאבים הם בעיקר בין שכיבה לעמידה ובין ישיבה לעמידה בהתחלה זה כואבת ואני מכופפת ולאחר דקה אני יכולה להתיישר. הבצקות קצת ירדו אבל עדיין יש האם זה החלמה תקינה? תודה על התשובה

שלום לך, נראה שהכאבים שלך קשורים למאמץ של השרירים. מציעה שתתיעצי עם המנתח באשר לטפול תרופתי שיקל עליך בימים הבאים.החלמה מהירה (:

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן