עור אחרי ניתוח בטן היקפית+ירכיים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

23/12/2018 | 19:31 | מאת: מלודי

שלום, לפני שבוע בערך עברתי ירכיים+בטן היקפית. באזור המפשעה בצד אחד העור פחות מתוח ויש באיזור יותר שומן מבצד השני מה שיוצר מראה אסימטרי, קצת יותר בולט ופחות מתוח בצד הזה מאשר בצד השני. בנוסף לכך, הרגל בה יש את הבעיה הזו היא גם שמנה יותר מהשניה ונראית פחות מתוחה ממנה. האם ניתן לתקן זאת? ואם כן אחרי כמה זמן מינימלי? (עוד חצי שנה בערך אני חושבת לעשות חזה אצל אותו רופא ורוצה שיתקן את זה באותה ההזדמנות אם יוכל, האם זה יהיה אפשרי לדעתך?)

שלום לך, קצב ההחלמה אינו סמטרי. רק כחצי שנה, שנה לאחר הניתוח ניתן יהיה להעריך תוצאה אסתטית ולהביע דעה באשר לצורך בניתוח משלים

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן