סימני מתיחה מחרידים שלא נותנים ממוח

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

11/10/2018 | 11:18 | מאת: סיון

שלום ד"ר , עברתי לפני שנתיים בערך מתיחת בטן . לא הייתי מרוצה כלל מהמתיחה לדעתי הבטן לא ניראת מספיק מתוחה , הטבור לא משורטט והכי מפריע לי אלו סימני המתיחה . הם מזעזעים ואינני יכולה להביט בביטני . כל כך חשבתי שזה יפתור את רוב "בעיותיי" עם עצמי . האם יש משהו שתוכל לייעץ לי לעשות , האם יש ביכלל פיתרון ?, חלומי שתיהיה לי בטן יפה שלא תבייש אותי .

סיון שלום, כדי להעריך מה השגת מניתוח מתיחת הבטן שעברת, כדאי להתבונן בתמונה שלפני הניתוח. לעיתים קרובות כולנו נוטים לשכוח מה היתה נקודת הפתיחה. כמו כל דבר בחיים, כדאי להתמקד במה שיש לנו ולא במה שלא ניתן היה להשיג. עניינית, אם ישנם עודפי עור, יתכן וניתן לשפר את התוצאה הניתוחית באמצעות ניתוח נוסף, בהיקף זהה או מצומצם יותר. יש לבדוק אותך כדי להתרשם. זכרי שאיכות העור אינה משתנה עקב הניתוח ולכן סימני מתיחה מעל ובצידי הטבור נשארים גם לאחר ניתוח מתיחת בטן.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן