הזרקת שומן עצמי לפנים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

16/06/2018 | 14:30 | מאת: אביגאיל

אבקש לדעת האם יש השפעה בקליטת שומן אשר הוזרק לפנים לאחר שאיבת שומן מבטן ללא הפרדה מדם, הופרד רק מנוזלים אחרים בזמן קצר בעמידה במבחנות, הייתי רוצה הסבר מקצועי על קליטת שומן יחד עם דם שהוא בצבע כתום כהה, איך זה משפיע על קליטת שומן בפנים תודה מראש א.

שלום לך, לאורך השנים עלו השערות באשר ליעילות קליטת השומן אשר עובר הכנה להזרקה בצורות מגוונות. מחקרים הראו שדווקא הכנה פשוטה יחסית של השומן מאפשרת קליטה יעלה שלו. דרך ההכנה שציינת הנה מצוינת.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן