בצקת לאחר ניתוח מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

21/01/2018 | 23:42 | מאת: מאיה

שלום טלי, עברתי לפני כמעט חודש מתיחת בטן. יש לי בצקת בבטן, בכל מיני אזורים, כשעיקר הבצקת היא בבטן התחתונה באזור הצלקת. באזור הזה העור חם ביחס לשאר הגוף ואני ממש מרגישה שם חוסר נוחות בגלל הבצקת. 1. האם זה תקין? מדוע הבצקות לא נעלמו עדיין? 2. מלבד טיפול למפתי. יש עוד דרך יעילה ומהירה להעלמת הבצקות? זה ממש מהווה מטרד עבורי. אני מרגישה שזה מעכב לי את ההחלמה ואת החזרה לשגרה מהניתוח.

שלום לך בצקות, בשיפולי הבטן הן חלק מהחלמה תקינה לאחר ניתוח מתיחת בטן. גם ירידה בתחושה באזור זה. מסז' למפתי בהחלט מסייע לאי נוחות זו ומזרז את ההחלמה. כמובן שיש להיבדק בכל תלונה חריגה עי המנתח כדי להבטיח שאלו תופעות תקינות ולא מתלווה בעיה רפואית נוספת

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן