נגישות
נגישות

ניתוח מתיחת בטן - החלמה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

01/12/2017 | 05:42 | מאת: מיטל

הנני מתגוררת בארה״ב. בכוונתי לעבור ניתוח מתיחת בטן בקיץ הקרוב, במהלך חופשה בארץ. האם טיסה ממושכת אפשרית אחרי למעלה מחודש מהניתוח?

לקריאה נוספת והעמקה

מיטל שלום, טיסה לארה"ב כחודש לאחר ניתוח מתיחת בטן בהחלט אפשרית, בתנאי שהחלמתך תהיה שלמה. ברור שבמהלך הטיסה מומלצת ניידות והנעת הרגלים, כפי שמומלץ לכל אדם הטס בישיבה צפופה במשך זמן הארוך משעה.

07/12/2017 | 01:10 | מאת: מיטל

המון תודה על התייחסותך ד״ר פלדמן. האם ניתוח מתיחת בטן זהה בבחינת ההחלמה והכאבים לניתוח קיסרי?

הי מיטל, ההחלמה ממתיחת בטן דומה לקיסרי. עם זאת, מבחינת הכאבים , ניתן להפחיתם באמצעות הרדמה מקומית של השרירים והחתך הניתוחי.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן