שאיבת שומן בצידי הבטן/אגן - איזה סוג מומלץ ?

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

17/07/2017 | 11:18 | מאת: שלומי

היי, אני בן 30, 1.70 במשקל 95. אני עושה דיאטה ולא מצפה לקסמים משאיבת שומן - אך ברצוני לשאוב את ה"צמיגים" שיש לי באגן במקביל לדיאטה וכושר. בעיון אונליין אני נתקל במספר "שיטות" כמו Lipo Lift, וגם "בודי טייט"....השאלה האם מבחינתי כמטופל יש הבדל בין השיטות ? האם יש שיטה עדיפה על השנייה ?

הי שלומי, שאיבת שומן הנה הליך ניתוחי זעיר פולשני המבוצע ע"י מנתח פלסטי. עקרונות הפעולה אחידים. קיימות טכנולוגיות שונות בהן ניתן להשתמש אולם אינן הכרחיות להצלחת הפעולה. לדעתי כדאי שתבחר קודם מנתח שברצונך שיבצע את הטיפול הניתוחי, ודרכו תוכל להתמקד בשיטה הניתוחית מבין החלופות שיציע לך. בהצלחה (:

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן