בצקת ואזורים קשים לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

16/06/2017 | 16:53 | מאת: שרה

חמישה חודשים לאחר מתיחת בטן עדיין יש בצקת ואין הקלה שאני יושהת הרבה אז היא נפוחה יותר . באזור התפרים ממש קשה כמו אבן . למה זה ככה ומתי יעבור ממש לא נעים לי תודה מראש.

הי שרה, לוקחים לפחות 6 חודשים עד קבלת תוצאה סופית לאחר מתיחת בטן, ולעתים גם שנה. אזורים שעברו שאיבות שומן מחלימים מאוד לאט, וזקוקים לכשנה החלמה מבחינת מראה ואף יותר מזה מבחינת תחושה. צלקות מחלימות באופן אינדיבידואלי. שימי לב שהצלקות הצדיות מתרככות מהר יותר מהמרכזית. לעיתים אנו רואים שפור באיכות הצלקת ובצבע שלה אף שנים לאחר הניתוח. עם זאת, יש להבדק ע"י המנתח כדי שיאשר שאכן מדובר בהליך החלמה נורמלי.

23/08/2017 | 17:38 | מאת: אביבית

אשמח שתתקשרי אלי 0524435693

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן