ניתוח מתיחת בטן הקפית

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

30/04/2017 | מאת: מילו

שלום, אני עשיתי לפני 5 שבועות מתחיחת בטן הקפית והישבן שלי ממש גבוה מידי כולל הכפל החדש שעשה לי הרופא. האם זה אמור לרדת? משמעותית? לפני הניתוח זה מה שהרופא שלי אמר לי אבל אני ממש דואגת כי כפל הישבן ממש גבוה מידי

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך,
לא ממש ברור לי מה הכוונה לקפל הישבן מלבד הקפל המקורי שתחת הישבן, אשר אף פעם אינו מתרומם מידי.
ולכן, אם הכוונה הנה לבליטה חדשה אשר נוצרת באזור מרכז הישבן, הרי אז מדובר בשולי אזור ההגדלה של הישבן אשר כנראה בוצעה (רקמה עצמונית), וזה יוצר מראה דמוי מדרגה בחודשים הראשונים אולם אזור המעבר מטשטש עם הזמן.

03/05/2017 | מאת: מילו

כן הישבן עצמו נראה גבוה מדי, התבצע הגדלה בעזרת הרקמות שלי. לגבי הקפל התכוונתי לפס שמפריד בין שני צידי הישבן הוא המשיך לי אותו ולכן זה גבוה מדי. גם זה ירד?

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן