שומן בבית השחי שמאוד מפריע

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

22/04/2017 | 18:37 | מאת: מאיה

היי, בת 22 יש לי שומן שמצטבר בבתי השחי מכל צד וזה מאוד מפריע וגורם לי לחוסר ביטחון , האם אפשר להסיר את השומן בניתוח/הליך כירורגי ? והאם נשאר צלקת?

מאיה שלום, השומן בבתי השחי הנו מבנה הקשור לרקמת השד וזוהי תופעה די שכיחה בנשים. השומן הזה לרוב משתנה במהלך החודש ומציק במיוחד לקראת תקופת המחזור החודשי. הטיפול הנו ניתוחי, במהלכו אנו מסירים את הרקמה הזו. לעיתים ניתן להסתפק בצלקת קטנה אולם לרוב מדובר בצלקת באורך מס ס"מ אשר ממוקמת כמעט כולה בתוך בית השחי ולכן אינה מאוד בולטת.

15/02/2018 | 16:09 | מאת: דוד אילוז

אשתי אמורה לעבור ניתוח להסרת שומן בבית השחי .בשני הצדדים.האם יש סיכון לשיתוק או ההחלמה ארוכה וקשה?כך אמרה לה מישהי שעברה זאת.תודה מראש

28/02/2019 | 20:59 | מאת: דניאלה

אפשר פרטים איפה עודים ניתוח..? זה מאוד יעזור לי תודה רבה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן