שומן בעור הראש..

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

18/02/2011 | 08:11 | מאת: ....

השאלה שלי היא כזאת. יש משהו שמפריע לי קצת,בצידי הראש ממש מעל האוזניים העור שלי רפוי כזה שם ועם אני תופס עם היד זה ממש כמו כפל של עור שומני..(אציין שאני לא בן אדם שמן)וזה משנה לי את צורת הראש ועושה אותה עגולה ולא יפה..שאני מותח מאחורה את העור טיפה טיפה עם היד זה ניראה ממש יפה השאלה שלי אם יש אפשרות כל שהיא להוריד משם את השומן הזה או משהו שיעזור לעור להיראות פחות עם נפוח שם..האם אפשר לבצע באזור שאיבה קטנטנה של השומן או משהו? הורדה מהמשקל הכללי של הגוף יכולה להשפיע גם על האזור הזה יש בו שומן ביכלל?תודה מראש!!

שלום לך, אתה מתאר תופעה סמטרית לדבריך, של עור או עור ושומן עודפים בקרקפת. על מנת להעריך האם מדובר בהצטברות רק של שומן או בקפל עור, צריך כמובן לבדוק אותך, אולם בעיות אלו ניתן לפתור באמצעות ניתוח פשוט קרוב לודאי. אין קשר למשקל הגוף לבין תופעות אלו.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן