הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

שאיבה ומתיחת בטן שאלה

דיון מתוך פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • שאיבה ומתיחת בטן שאלה
    מחבר: קארקא
    תאריך: 12/01/2017
    שעה: 20:02
    האם אפשר להכנס להריון לאחר ניתוח שאיבת שומן בבטן ומתיחת בטן?
    הבטן תוכל להמתח שוב ? 3אין סכנה לליגה מוקדמת ?
    הוסף תגובה
    • RE: שאיבה ומתיחת בטן שאלה
      מחבר: ד"ר טלי פרידמן
      תאריך: 14/01/2017
      שעה: 15:59
      שלום לך,
      ניתן להרות ולהשלים הריון בריא ללא קושי לאחר מתיחת בטן. העור שלנו אלסטי ונמתח בקלות.אין סכנה ללידה מוקדמת עקב מתיחת בטן. עם זאת, לעיתים אנו ממליצים למטופלות לדחות את הניתוח האסתטי עד השלמת הלידות. זאת משום שתוצאת הניתוח עשויה להפגע עקב הריון נוסף ולא משום סיבה אחרת.
      הוסף תגובה
    • RE: שאיבה ומתיחת בטן שאלה
      מחבר: ד"ר טלי פרידמן
      תאריך: 14/01/2017
      שעה: 15:59
      שלום לך,
      ניתן להרות ולהשלים הריון בריא ללא קושי לאחר מתיחת בטן. העור שלנו אלסטי ונמתח בקלות.אין סכנה ללידה מוקדמת עקב מתיחת בטן. עם זאת, לעיתים אנו ממליצים למטופלות לדחות את הניתוח האסתטי עד השלמת הלידות. זאת משום שתוצאת הניתוח עשויה להפגע עקב הריון נוסף ולא משום סיבה אחרת.
      הוסף תגובה
ד"ר טלי פרידמן

ד"ר טלי פרידמן (מנהל הפורום)

מומחית בכירורגיה פלסטית

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום מתיחות בטן ושאיבות שומן

עבור לפורום >>