מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

13/02/2011 | 14:02 | מאת: חני

שלום רב, לאחר 4 הריונות חזרתי למשקל הרצוי אך נותרתי עם סימנים ונפילת עור.אין לי ספק שהאפשרות היחידה מבחינתי היא ניתוח מתיחת בטן, אך הקושי הוא בבחירת הרופא,ישנם כל כך הרבה שמות.איך אפשר לבדוק רופא מסויים, אין איזו רשימת מומלצים? והאם יש מומחים רק לניתוחי בטן? גם פערי המחירים גדולים מאוד מה עושים?

שלום חני, ההריון אכן גורם לטראומה בדופן הבטן, הכולל את עור הבטן, השרירים והחיבורים שבניהם. התוצאה הנה עודפי עור בדרגות שונות ולעיתים מראה של בטן הריונית. מתיחת בטן זהו אחד הניתוחים השכיחים ביותר בכירורגיה פלסטית, ולפיכך מבוצע ע"י כירורגים פלסטיים רבים. על פי דבריך, הנך מעוניינת בכירורג שמתמקד בעיקר בניתוחים לעיצוב הגוף, ומידע על כך תוכלי לקבל באמצעות גלישה באינטרנט כולל אתר האינטרנט האישי של המנתח שם מוצגות תעודות המעידות על ההכשרה המקצועית. אני ממליצה לפגוש מספר מנתחים, להתרשם מהאינטראקציה הבין אישית, לשוחח עם מנותחים של אותו רופא ובסופו של דבר תחליטי על פי כלל הפרמטרים האלו יחד.. אשמח לפגוש אותך במרפאתי ליעוץ .. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן