סימני מתיחה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

09/02/2011 | 23:32 | מאת: סימני מתיחה לאחר לידה

שלום דוקטור אני 6 חודשים אחרי לידה , חזרתי עכשיו יחסית למשקלי התקין ויש לי סימני מתיחה מעל אזור שיער הערווה, איך ניתן להסיר סימני מתיחה לאחר לידה ?

שלום לך, ראשית, מזל טוב! סמני מתיחה הנן צלקות פנימיות בתוך העור, אשר נמתח משמעותית במהלך ההריון. הן לא תעלמנה, אלא קרוב לודאי תהינה פחות בולטות עם הזמן עקב התבהרותן. קרוב לודאי שנוצר בשפולי בטנך עודף עור מסויים על רקע ההריון. לכן הדרך האפקטיבית ביותר להסיר את העור הזה הנה באמצעות ניתוח מתיחת בטן.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן