גזים בגיל 5

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

08/06/2013 | 23:44 | מאת: יפית

שלום שמתי לב שלאחרונה בתי בת 5 סובלת מגזים מערכת העיכול (עם קול ) בכל שעות היום , בתדירות של פעם -פעמים בשעה, יכול להיות גם כשמתעוררת משינה בבוקר . אני לא מוצאת קשר לתזונה היות וזה נמשך כבר מס שבועות . ממה נובע וכיצד ניתן לטפל או למנוע? תודה

11/06/2013 | 23:16 | מאת:

כולם פולטים גזים יותר או פחות , ראשית אפשר ללמד אותה כללי התנהגות כדאי להמנע מקטניות , להפחית חלב ומוצרי חלב