מרקם יציאה חריג- תינוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

24/05/2013 | 23:36 | מאת: שני

שלום, תינוק בן חודשיים, נולד פג בשבוע 34 פלוס 6. בשבועיים הראשונים לחייו ניזון מחלב אם שאוב ומטרנה פגים ולאחר מכן ניזון מחלב אם שאוב וסימילאק לפגים. היציאות תמיד היו בצבע חרדל ומרקם גרגירי בין פעמיים לשלוש ביממה. ביממה האחרונה יציאות באותו צבע חרדלי אך במרקם של פלסטלינה וכמות מעטה מאוד יחסית. בשבוע האחרון הפסקתי לו בהדרגה את החלב אם והוא ניזון רק מסימילאק. האם נשמע תקין? תודה מראש שני

24/05/2013 | 23:42 | מאת: שני

בנוסף אולי חשוב לציין שהוא נולד 2.5 ק"ג ועולה במשקל באופן תקין. שוב תודה

03/06/2013 | 23:27 | מאת:

תינוקות שניזונים מחלב אם מפרישים צואה מימית יותר מאשר תינוקות שניזונים מתמ"ל נשמע תקין לחלוטין