בת שבועיים- בכי רב

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

12/05/2013 | 14:06 | מאת: ליה

שלום רב, מגיל פחות משבוע התינוקת התחילה לבכות ולצרוח בשעות קבועות- החל מ5 בערב לא רגועה ובוכה ונרגעת לפעמים על הידיים החל משמונה בערב- 12-1 בלילה בכי וצרחות כאשר שום דבר לא מרגיע אותה במקבל היו מלא גזים וצואה ירוקה מימית עכשיו יש התקפים גם במהלך היום הרופא המליץ על מעבר לנוטרומיגן אך מאז המעבר היא פולטת לאחר כל ארוחה ולא מצליחה להירגע אחרי הארוחה- מסיימת הכל בתאבון בסוף הארוחה מתחילה לעשות כאילו משהו מגעיל אותה בפה- מוציאה לשון כאילו משהו מפריע לה(זה היה גם כשאכלה סימילאק קומפורט) ובמקביל מחפשת עוד אוכל. האם יכול להיות שיש לה רפלוקס? אנחנו כלכך מיואשים הבכי שלה בשעות הערב והלילה קורע לב ולא נרגע ובלילה השינה שלה לא רגועה כלל

13/05/2013 | 22:01 | מאת:

יתכן ויש גם רפלוקס וגם גזים כמה היא שוקלת וכמה אוכלת?

14/05/2013 | 14:59 | מאת: ליה

שוקלת 3.4 אוכלת כל 3 שעות בערך 60/70 הרופא המליץ אינפמיל כי הנוטרומיגן לא עוזר היא סובלת אחרי האוכל במהלך היום - נראה שמצד אחד ממש רוצה לאכול ואוכלת בתאבון רב, ושנייה אחרי שהאוכל נגמר כאילו משהו מפריע לה ומציק לה בגרון. בלילה צורחת 4 שעות רצוף ונראה כי היא מתאמצת לעשות יציאות אנחנו רוצים לנסות את האינפמיל אך מפחדים שזה יחמיר את בעית העצירות והגזים..