עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

11/05/2013 | 16:15 | מאת: Maya

שלום, בני בן שנה ושמונה חודשים נולד פג בשבוע 35+5 במשקל 1,377 גרם. בתחילת השבוע הוא הקיא בערך פעמיים ביום והקאה הייתה מלאה בליחה שהצטברה שלו, הוא סירב לאוכל ולשתות. לקראת יום רביעי הוא קצת היה מוכן לשתות יותר, אך סירב לאכול והיה לו חום של 38.5, והבטן שלו הייתה מאוד תפוחה ביום חמישי הוא העלאה חום ל - 39.3 והבטן עדיין הייתה מאוד נפוחה וכמעט לא אוכל, אך היה מוכן לשתות (יש לציין שהוא השבוע שלשל פעמיים והיו לו בשאר הפעמים יצאה אחת קשה ביום). ביום שישי בבוקר כבר הרגיש בהרבה יותר טוב ובבוקר היה מוכן לאכול והיה לו מצב רוח מאוד טוב, שיחק והשתולל עד השעה 18:15 שאז היה לו חום של 38.5 והבטן שוב הייתה מאוד נפוחה, יצאו לו קצת גזים, אך כל היום לא עשה יציאה. בערב נתתי לו פתיליה של גליצרין לילדים ואז עשה קצת קקי קשה וצהוב. ביום שבת (היום) כל הזמן בוכה ולא רגוע, לא רוצה לעשות דבר, אכל מעט, נתתי לו מים בעזרת מזרק, ניסיתי לעשות לו תה שומר ומיץ עגבניות, נירדם לפני כשעתיים וחצי יושן טוב ופעמיים רק התבכיין מתוך שינה ועוד לא עשה קקי. יש לציין שהשבוע הייתי אצל 4 רופאים והמוקד של קופת החולים. אינני יודעת כבר מה לעשות, אני כבר חסרת עונים, האם עליי לפנות לבית החולים? לקנות לו או לעשות משהו שעוד לא עשיתי?

13/05/2013 | 21:59 | מאת:

הפורום אינו מיועד לבעיות דחופות אם לא מרגיש טוב - אנא פני לבדיקת רופא בהתאם לנהלי הקופה בה את מבוטחת