ילדה בת שלוש כאבי בטן + תוצאה של בדיקה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

05/05/2013 | 09:40 | מאת: ארי

שלום. יש לי ילדה בת שלוש וחצי שחודשיים מתלוננת על כאבי בטן לסירוגין. יום כן יום לא. בעיקר כשמתעוררת. לפני חודשיים כשהייתי אתה אצל רופא ילדים הוא אמר שבטן שלה עובדת יותר מהרגיל. לפני שהבוע סוף סוף הצלחתי לאסוף לה צואה טריה של הבוקר לפרזיטים ( בעזרת נר גליצרין ) והגיחעה תוצאה שאין פרזיטים אבל יש משפט : leukocutes-stool בודדים. אני מבינה שזה איזהו מדד לדלקת קטנה? מכיוון שהיא מתלוננת חודשיים על כאבי בטן , כלומר לא הכל כשורה איך אני פועלת הלאה? אפשר לעזור לה? מה מקובל לתת במקרים כאלו? תודה

05/05/2013 | 22:05 | מאת:

כדאי לחזור על הבדיקה לפרזיטים עוד פעמיים כמו כן האם הכאב חולף אחרי שמטילה שתן? האם קשור לימים בהם הולכת לגן? האם יש לה עצירות ? אם הכאב נמשך צריך לבצע גם בדיקות דם ו US