בעיית גזים חריפה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

04/05/2013 | 10:46 | מאת: מירל

שלום בתי בת חודש במשך כל היום היא סובלת מהתכוציות בזמן האכלה היא ממש סובלת עד כדי שיעול בזמן האוכל ובכי יושנת מעט יחסית ליגילה החלפתי את הפורמולה שלה מספר פעמים וזה לא עוזר עכשיו היא אוכלת סימאלק ללא לקטוז כל היום היא בוכה מה ניתן לעשות כדי לעזור לה ולכל בני משפחתי

04/05/2013 | 22:26 | מאת:

יתכן ומדובר ברפלוקס ושטי. אנא התיעצי עם הרופא שלה על החלפת פורמולה לפורמולה יעודית לרפלוקס כגון אנפמיל AR