רפלוקס

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

28/04/2013 | 09:24 | מאת: רעות

שלום רב, בני הוא בן חודשיים וכבר תקופה לא קצרה מתוך החודשיים האלה שמנו לב לתופעה לילית שקוראת לו בזמן שינה- הוא מתפתל ללא בכי אבל בקולות של אי נעימות במשך שעות ומופיע לו חרחור כמו נזלת לילית. התופעה קוראת כל לילה בשעות הקטנות. קראנו באינטרנט על התופעה שבדיוק מגדירה את המצב שלו- רפלוקס. חשוב לציין שהילד פולט במידה נורמלית לחלוטין!! וכששים אותו על הבטן התופעה עוברת (אבל זה בעייתי בלילה). רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון? והאם המצב מצריך לראות רופא בצורה דחופה? אשמח להסבר קטן תודה רעות

28/04/2013 | 22:45 | מאת:

רפלוקס הינה ביה הגורמת להפרעה 24 שעות ביממה , אכן יתכן שעות "טובות" יותר ופחות"טובות" אך התיאור שלך מתאים יותר לקוליק ואפשר לתת תכשיר להקלה מאחר והבעייה נמשכת זמן רב אין דחיפות להלילה אך כדאי שהרופא שלו יבדוק אותו