עצירות בעת גמילה גיל שלוש

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

24/04/2013 | 12:08 | מאת: רוני

הבן שלי נמצא במהלך בדיקות יש לי עצירות קשה 4-5 לא מוציא ומתלונן על כאבי בטן וטוען שרוצה לעשות, נסינו שמן פרפין, שיבים תזונתיים גם הוא מקבל, וזה לא עוזר כבר, נשאר רק הנר, כל כמה ימים אני יכולה לתת נר עד שהבדיקות יסתיימו, בנוסף קיבל הפניה לבידקת חוקן בריום וזה נראה לי בדיקה קשה מדי לילד בן 3, דרך אגב הוא כעת בגמילה מה שהחמיר את הבעיה שהייתה כבר קודם.

25/04/2013 | 22:27 | מאת:

מה השאלה?

28/04/2013 | 07:57 | מאת: רוני

כל כמה ימים אני יכולה לתת נר עד שהבדיקות יסתיימו???? קיבל הפניה לבידקת חוקן בריום וזה נראה לי בדיקה קשה מדי לילד בן 3?.?.??

28/04/2013 | 22:43 | מאת:

עדיף לא לתת נר על בסיס קבוע אלא רק לפי הצורך (חוסר שקט, כאבים גם בדיקת דם אינה נעימה....