כאבי בטן?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

21/04/2013 | 10:02 | מאת: לנה

בני בן שבוע, ניזון מתמ"ל. מאז שהגענו הבייתה, ישנה יציאה פעם ביממה וחצי בערך ולאחר כל יציאה הוא נראה סובל במשך כמה שעות. הסבל מתבטא בהתפתלויות, הוצאת גזים, אי שקט ובכי. משום מה זה קורה דווקא לאחר היציאה. האם זה קוליקים? מדוע הוא סובל לאחר שכבר הייתה יציאה? אשמח לתשובה, מודאגת מאוד.

21/04/2013 | 16:13 | מאת:

לא כתבת מתי היציאה אך "קוליק" מופיע בשעות אחה"צ-ערב ועלול להמשך מס' שעות אם יש קשר בין היציאה והכאב - כדאי שיבדק ע"י רופא ילדים בקופ"ח בה אתם מבוטחים