יציאות אצל תינוקת בת שבועיים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

20/04/2013 | 17:30 | מאת: מאיה

דר שלום רב, לביתי (תינוקת בת שבועיים) אין יציאות מזה יומיים. שתן יש כרגיל בכל שלוש שעות וצבעו שקוף ולא צהוב. ממה נובע הדבר? היא ניזונה אך ורק מחלב אם ועד כה היו שתים עד שלוש יציאות ביום. האם זה תקין? האם פעולת מערכת העיכול משתנה בשלב זה? נראה כי היא סובלת מכאבי בטן אולם כמו בכל הימים האחרונים ולא משהו חריג. אדה להתייחסותך בתודה ובברכה, מאיה

21/04/2013 | 16:12 | מאת:

תדירות היציאות בתינוקות יונקים משתנה בין תינוק לתינוק וגם במשך הזמן. אם רגועה ואוכלת כרגיל - רק לעקוב אם סובלת ונראה שאינה מצליחה להפריש צואה - אנא פני לרופא הילדים שלכם