גזים אצל בת 5 חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

03/04/2013 | 08:44 | מאת: אודאוד

שלום רב, בתי ניזונה ממטרנה מאז ומתמיד (בהתחלה הייתה הנקה חלקית ביותר שהופסקה בגיל 6 שבועות). לא סבלה מגזים עד גיל חודשיים ושלושה שבועות. בגיל זה קיבלה את חיסון הרוטה ומאז נעשה אי שקט בבטנה (כשבוע לאחר החיסון) - שבועיים של גזים שהייתה הטבה בכאבי הבטן רק לאחר סימיקול - אח"כ כמה ימים הפסקה ושבוע שילשולים (לא חריפים) עברו ע"י שתיית מינרלי -שוב הטבה של מספר ימים לאחרונה שוב סובלת מגזים מאוד חזקים שמונעים ממנה לישון. האם זה הגיוני בגיל כזה? מה עלינו לבדוק?

03/04/2013 | 22:05 | מאת:

אנא פנו לבדיקה אצל רופא הילדים שלכם