בת 4 חודשים סובלת מגזים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

03/04/2013 | 00:37 | מאת: לורנס

שלום דר' הבת שלנו מיום שנולדה מקבלת תחליף חלב "אדוונס פלוס 1" בגלל כל מני בעיות בהנקה . היום היא בת 4 חודשים ולאחרונה אנחנו שמים לב שהיא סובלת מגזים כל הזמן ולא רגועה ומרבה בבכי. בנוסף כבר שבועיים שהיא יש לה רוק שיוצא מהפה . לגבי הגזים מה יכול להיות הסיבה, האם כדאי להחליף את אדוונס פלוס למשהו אחרי, יש המלצה מה יותר טוב ? לגבי הרוק שיוצא לה מהפה במהלך היום - יכול להיות שזה שיניים או עוד מוקדם ? תודה רבה מראש

03/04/2013 | 22:00 | מאת:

נראה לי שכדאי לפנות לרופא שלה לבדיקה לגבי האוכל - אפשר לנסות פורמולה ללא לקטוז