כמות אוכל לתינוק בן 5 שבועות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

30/03/2013 | 15:34 | מאת: אתי

בני בן 5 שבועות הוא אוכל כל 3 שעות 90 גרם ,הוא לא מוכן לרדת מהכמות הזאת למרות שבטיפת חלב אמרו לי לתת לו רק 60 גרם, מגיל שבוע הוא אוכל 90 גר, הוא אכל בהתחלה מטרנה והוא היה מקיא אחרי כל ארוחה החלפתי את האוכל לאנפמיל והוא הפסיק להקיא אבל זה מאוד כבד לו אחרי כל ארוחה הוא לא בנוח לפחות שעה עם 3 גרפסים, והוא לא מוכן לרדת מהכמות אפילו כשניגמר הבקבוק הוא בוכה כמה דקות שרוצה עוד מה עלי לעשות הוא רק בן 5 שבועות ואני פוחדת להוסיף מעל 90

31/03/2013 | 15:42 | מאת:

צריך לעשות הפסקות בזמן האוכל , כך תתפתח תחושת השובע ובסוף הארוחה לא ידרוש עוד ועוד

01/04/2013 | 00:24 | מאת: אתי

ברור שאני עושה לו הפסקה , הוא אוכל 90 גרם , ואני עושה לו הפסקה כל 30 גרם 3 הפסקות בארוחה ,וזה לא עוזר .בסוף הארוחה הוא לא מפסיק ליבכות כניראה גם מרעב שזה לא מספיק לו וגם מגזים שכניראה האוכל כבד לו.