גזים ושלשולים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

28/03/2013 | 22:11 | מאת: רוני

בתי בת 5 שבועות. סובלת מגיל שבועיים ממה שנראה כמו גזים. תחילה זה היה בעיקר בשעות הערב, לאחרונה יכול להופיע בכל שעות היום. אנחנו נותנים לה מזה כשבוע סימיקול. בהתחלה נראה היה שיש קצת הקלה, אך כעת נראה שחזר לקדמותו. עם או בלי קשר, היא ישנה מצויין רק עלינו, ולא מוכנה לישון במיטה. כמו-כן בוכה הרבה. מזה כשבועיים היציאות שלה מימיות לחלוטין בצבע חרדל. האם יש קשר בין גזים לשלשול והאם יש דרך להקל עליה?

28/03/2013 | 22:37 | מאת:

אין קשר בין "קוליק" לשלשולים אך יתכן והתלונות מקורת באי סבילות ללקטוז. מחר אנא פנו לרופא הילדים שלכם והביאו איתכם טיטול עם שלשול/צואה ולהתיעץ איתו על המשך הטיפול

28/03/2013 | 22:51 | מאת: רוני

שכחתי לציין שהיא אך ורק יונקת. האם רגישות ללקטוז רלוונטית במצב זה?