תינוק בן חודש וחצי סובל מקוליק

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

27/02/2013 | 16:42 | מאת: נטלי

שלום רב! בני בן חודש וחצי סובל מגזים אבל בשבוע האחרון אינו מפסיק לבכות כמעט ומתפתל מכאבים, יש לציין שעד לפני שבועיים ינק בלבד אבל זה לא הספיק לו וניסיתי לתת לו נוטרילון לעיכול קל אבל הוא לא הסכים לאכול ממנו ומאז אוכל מטרנה אקסטרה קר, נתתי לו טיפות הומאו קוליק אבל לא נראה לי שהם מועילות,רציתי לשאול האם ניתן לתת לתינוק לשתות תה מזרעי שומר? ולמה אומרים לא לתת מים לתינוק? בתודה מראש נטלי.

27/02/2013 | 23:11 | מאת:

אפשר לתת מעט חליטת שומר ,עדיף בהכנה ביתית ואל "תה תינוקות" שמכיל הרבה סוכר תינוקות קטנים אינם זקוקים לתוספת מים מאחר ומקבלים את המים בתמ"ל ששותים או מחלב האם

28/02/2013 | 12:53 | מאת: יוכי

אם הקוליק מאוד קשה. אצלנו השיפור ניכר, עד שחזרנו בהדרגה לאקסטרה קר.