תופעת "עצירות"

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

16/02/2013 | 12:00 | מאת: נטלי

תינוקת בת 5 חודשים .עדיין הנקה,התחלנו טעימות כל 3 ימים , פעם ביממה מטרנה אקסטרה קר ,כבר חודש מקבלת טיפות ברזל לתינוקות פריפל-3 התחילה לעשות קקי פעם ב4 -5 ימים.לפני ברזל ,טעימות ומטרנה היתה עושה קקי כל יום עד 4 פעמים ביום.לא נראית סובלת ,ישנה טוב בלילה. מה סביר שגורם לה לתופת " עצירות" ? האם קיים בשוק ברזל אחר לתינוקות שלא גורם לעצירות? האם כדאי לנוסות להחליף ברזל פריפל -3 לברזל אחר ואיזה?אשמך להמלצתך. תודה מראש

17/02/2013 | 22:34 | מאת:

לא ברור לי אם אכן יש או אין עצירות אם היציאות כול 4-5 ימים אך רכות אין בעייה אם קשות וכואבות אפשר לתת יותר עגבניות ופחות בננה לתת טיפה אחת ליום ש ברזל ולעלות בהדרגה למנה היומית המומלתץ

17/02/2013 | 22:36 | מאת:

אפשר לנסות גם iron baby